Paratë dhe ligji i tërheqjes

1,000 L

Si të mësoni të tërhiqni në anën tuaj pasuri, shëndet, lumturi.

SKU: 9789951544009 Kategoria

Pasi i kishin njohur rezultate tpraktike të arritura perveten dhe prejatyre njerëzve, të cilët kishin bërë pyetje të mençura lidhur me zbatimin e parimeve të LigjittëDrheqjesnë fushën e financave, kushteve trupore dhe marredhenieve,ndër sa pasi i kishin zbatuar më vonë me sukses përgjigjet e Abrahamit për situatat e veta, Xherri dhe Esteri morën një vendim të qëllimshëm ge tii benin të mundshme mësimet e Abrahamit për marrë një rreth gjithnje e më i gjerë nga njerezit që kërkojnë përgjigje për mënyrën se si të bëjnë njëjetë më të mirë. Abrahami, një grup mësuesish Jofizikë, që duketse janë të zhvilluar, flasin për Perspektivën e tyre më të gjerë nepermjet gojës së Esterit. E ndërsa na fldSill në nivelin e të kuptuarit tonë nëpërmjet një trajtesash gjithë dashuri, të shkëlqyera, e megjithate mjaft të thjeshta si të shtypura, ashtu edhe kur degjohen, ata na uhhegin te një lidhje e qarte me Oenien tonë të brendshme të dashur e udhërrëfvese dhe te ngritja e vetëpërmiresimit tonë prej Vetes sone totale.

Komente

Nuk ka ende komente