Ne kundër atyre Dështimi i globalizmit

1,500 L

Një libër pë këdo që do të krijojë një mendësi rreth globalizmit..

SKU: 9789928265081 Kategoria

Ky libër ofron një analizë mjeshtërore mbi arsyet pse globalizmi dështoi dhe pse populizmi po përhapet me shpejtësi. Ky libër jo vetëm do t’ju ndihmojë të parashikoni të ardhmen e kombeve, por do të luajë një rol për t’i dhënë formë kësaj të ardhmeje

Komente

Nuk ka ende komente