Vera para luftës

1,400 L

Një histori që të merr frymën, ku ngjarjet zhvillohen në prag të Luftës së Dytë Botërore. Cilësuar si një nga librat më të bukur të vitit nga Washington Post dhe NPR.

15 stok

SKU: 9789928338587 Kategoria Tag:

Saseksi Lindor 1914. Është një fundverë e shkurtër, gjatë së cilës të gjithë pajtohen që koha nuk ka qenë kurrë më e mbarë në Angli. Hju Grejnxhi sapo ka përfunduar studimet për mjekësi dhe ka shkuar të kalojë pushimet e verës tek tetoja, e cila jeton në qytetin idilik bregdetar të Rajit. Bashkëshorti i saj është një zyrtar i lartë i Ministrisë së Punëve të Jashtme, i cili e siguron se lufta nuk do të arrijë deri në Angli. Mirëpo Agata ka shqetësime më të mëdha: ajo sapo ka rrezikuar reputacionin e fituar me aq mund, për të ndihmuar një vajzë të re të punësohet si mësuese latinishteje në qytetin e tyre. Kur Beatrisë Nashi njihet me bukuritë përrallore të peizazhit të Saseksit dhe me nuancat mbresëlënëse të banorëve të tij, asaj vere thuajse të përsosur i vjen fundi… Sado që askush nuk do ta pranojë, e pashmangshmja do të ndodhë. Nuk kalon shumë dhe lufta vë në provë durimin, traditat dhe çdo gjë tjetër që e karakterizon qytetin.

Shtëpia Botuese

Living

Numri i faqeve

522

Autori

Helen Simons

Komente

Nuk ka ende komente