Mesoni të jetoni

1,000 L

MËSONI TË JETONI u bë shpejt një sukses dhe bestseller i madh. Ky libër pionier tani po botohet në shumë vende të botës, në dymbëdhjetë gjuhë deri tash.

SKU: 9789951814096 Kategoria

Autorët tregojnë se si është plotësisht e mundur për të kapërcyer stresin, ankthin dhe frikën e dëmshme. A i shtyni gjërat deri nesër, muajin tjetër apo vitin tjetër? Ndryshimi është i domosdoshëm nëse nuk jeni në paq me veten dhe situatën tuaj. Mats dhe Susan Billmark tregojnë gjithashtu se sa i rëndësishëm është komunikimi i mirë në mënyrë që marrëdhëniet dhe miqësitë të funksionojnë. Në një mënyrë të qartë dhe të thjeshtë ata shpjegojnë pse të qenit aktiv tani është çelësi i një jete më të qetë, të lumtur dhe më harmonike. MËSONI TË JETONI është libri me këshilla dhe frymëzim që po ndryshon jetën e shumë njerëzve.

Komente

Nuk ka ende komente