Mbi skulpturën

400 L

Një hyrje rreth skulpturës

SKU: 9789995673253 Kategoria

Ky botim redaktuar dhe renditur (në italisht) nga Marco Collareta, është mbështetur në versionin original në gjuhën latine dhe na lejon të kuptojmë plotësisht rëndësinë e një teksti thelbësor mbi teorinë e origjinës së figurave (imazheve).

Komente

Nuk ka ende komente