Historia e arkitekturës moderne 2

2,500 L

Ky vëllim përfshin tabela kronologjike për vitet 1725-1995, aparatin bibliografik më të gjerë që ekziston dhe treguesin e emrave, vendeve dhe imazheve aktuale, nga kubizmi te dekonstruktivizmi.

SKU: 9789928103383 Kategoria

Për pafundësinë e materialeve ilustruese, libri mund të titullohej Enciklopedia e arkitekturës moderne, dhe do të ishin midis Enciklopedive, vëllimi më i plotë dhe aktual, sepse përfshijnë edhe të gjithë industrinë urbane, punimet e mëdha të shekullit të nëntëmbëdhjetë në Paris, Vjenë, Madrid në New Towns britanikë dhe skandinavë dhe projektet e qytetit të viteve 2000.

Komente

Nuk ka ende komente