Arti i aktorit

700 L

Pasi t’i kesh kuptuar emocionet e përgjithshme njerëzore në një rol si tek Ofelia, ku ti e di se kur dhe nga se dhe pse vjen zemërata ose mbrojtja, vuajta hareja apo pëshpërima, si ta kërkojë rasti, kur gjithçka është e qartë, ti nis të kërkosh një kualitet themelor: Lirinë për të shprehur emocionet. Lirinë e pafund, absolute dhe në çlirim tërësor, kjo liri është edhe thelbi i karakterizimit të emocioneve njeherësh.

SKU: 9789994306183 Kategoria ,

Kur struktura e brendshme e rolit tënd është studiuar e ndërtuar siç duhet, kur ti e zotëron shfaqjen e saj të jashtme, kur Shorenja e mendimeve të karakterit është në akord perfekt me mënyrën e të menduarit të autorit, ji e vëmendshme për të parë gjatë provave se kur dhe ku emocionet rriten e përndizen me vështirësi. Kerko arsyet.

Komente

Nuk ka ende komente