Hyrje në arkitekturë

800 L

Hyrje në arkitekturë, vepër tashmë klasike – plotësisht e përditësuar në sistemin e vet ikonografik – mbetet një domosdoshmëri për këdo që dëshiron një njohje fillestare të arkitekturës së shkuar dhe të tashme.

SKU: 9789928103086 Kategoria

Kjo histori arkitekture është ndarë në mënyrën më tradicionale: fillon nga Greqia e Lashtë, përfshin antikitetin klasik dhe ngjarjet europiane deri në ditë tona.

Komente

Nuk ka ende komente