Skulptura, parimet dhe praktikat

1,000 L

Një hyrje rreth skulpturës

SKU: 9789994394760 Kategoria

Skulptura, parimet dhe praktika me 253 ilustrime është një prej librave më autoritar dhe më gjithëpërfshirës mbi krijimin e skulpturës.

Komente

Nuk ka ende komente