Larg turmës së cmendur

1,400 L

Një roman pasionant dhe i ëmbël, “Larg turmës së çmendur” gëlon nga përshkrimet e peizazheve pastorale dhe ndjenjave të sinqerta.

SKU: 9789928338068 Kategoria

Batsheba Evërdini, një vajzë e pavarur dhe capkëne, shkon në Uedhërbëri për të drejtuar fermën më të madhe në zonë. Prania e saj autoritare, dicka e rrallë për kohën, tërheq vëmendjen e tre mëtuesve krejtësisht të ndryshëm nga njëri-tjetri: Boldvudi, një fermer xhentëlmen; rreshter Troi, një joshës i lindur; dhe Gabrieli, një bari i devotshëm. Secili, sipas mënyrës së tij, ia pështjellon mendjen dhe zemrën Batshebës sonë, c’ka do të sjellë kërcënimin e stabilitetit të gjithë komunitetit.

Komente

Nuk ka ende komente