Kandrrat

800 L

Seria “Zbuluesit e vegjël” është e veçantë. Secili prej librave që e përbëjnë atë, siç është “Kandrrat”, ka më shumë se 30 kapakë.

SKU: 9789928240811 Kategoria

Ja, në këtë libërth gazmor, po t’I ngrini një nga një këta kapakë, do të zbuloni brenda e jashtë tyre botën e kandrrave. Është njësoj si një lojë. E dini? Po ta keni përpara, mezi do të prisni të shihni sidomos ç’ka brenda kapakëve. Pra, shihini nga afër disa prej krijesave që i kemi rrotull, që përdridhen, zvarriten dhe zbukurojnë natyrën. Zbuloni mrekullitë fluturake, insektet ndërtuese e ato me ngjyra të ndezura, si edhe thyerësit e rekordeve.

Komente

Nuk ka ende komente