Bota e fëmijëve në 1000 fjalë

800 L

Me anë të këtij libri me ilustrime tërheqëse, fëmijët pasurojnë gjuhën dhe zhvillojnë mënyrën e të shprehurit.

3 stok

SKU: 9789928287762 Kategoria Tag:

Në të janë përdorur shumë emra, folje e mbiemra, prandaj në çdo faqe ka shumë gjëra që duhen pikasur me kujdes. Ato u përkasin të gjitha fushave, me të cilat fëmijët argëtohen pa masë, si: Kafshët e egra, Çfarë bëjnë njerëzit, Ora e historisë, Ngjyrat, format dhe numrat etj. Në libër janë treguar edhe disa histori të thjeshta, në të cilat janë përdorur fjalë të botës së fëmijëve. Ato i ndihmojnë vogëlushët që të mësojnë të shkruajnë e të krijojnë histori të shkurtra.

Komente

Nuk ka ende komente