100 fjalët e mia të para shqip-anglisht

700 L

Numri i faqeve: 12 ; Grupmosha: 3-6 vjeç.

SKU: 9789928349057 Kategoria

Ky libër përmban 100 fjalë në shqip e në anglisht, te të cilat përfshihen emrat e pjesëve të fytyrës dhe të trupit të njeriut, emra kafshësh, veshjesh, makinerish, ushqimesh e lodrash të ndryshme. Çdo fjalë është e shoqëruar me një figurë plot ngjyra, që fëmijët ta kenë më të lehtë të mësojnë fjalët në anglishte. Me anë të këtij fjalori e të figurave, si dhe me ndihmën e të rriturve, të vegjlit nxitin dhe përmirësojnë njohuritë fillestare.

Komente

Nuk ka ende komente