I panjohuri

1,500 L

Satirë? Apo një e qeshur e përmbajtur dhe e çuditshme, një e qeshur që të zbërthen brinjët pastaj?…

SKU: 9789992754214 Kategoria

Ka ndodhur diçka e papritur që shoqërohet nga një i panjohur. Është prishur balanca e brendshme e njeriut. Dhe kjo bie në sy menjëherë. Vetëm një shkrimtar i madh si Dostojevski mund të endet në këto ujëra subjektesh, ide sociale të reja (për kohën) dhe i vetëdijshëm se kështu i vjen në ndihmë shoqërisë. Dialogu i shkathët, plot sarkazëm dhe dinjitet, bëhet edhe më fin ngaqë ngre çështje vërtet ngacmuese.

Komente

Nuk ka ende komente