Hotel Olimpi – Zeusi, mbreti I hyjnive, burrave dhe i shumë grave

300 L

Një nga seritë më të bukura për fëmijë. Zbuloni fuqitë e perëndive të botës antike, fatet dhe legjendat e tyre.

SKU: 9789995628840 Kategoria

Që fëmijë Zeusi ka një fat të parashkruar: të sundojë Olimpin! I shpëton asgjësimit të të atit, dhe rritet me qumështin e një dhie e nën përkujdesjen e një nimfe. Që në moshë të re, ai shfaqet si një hy i palëkundur, i fortë. Lidh aleanca me hyjni dhe heronj, lufton kundër titanëve, sfidon të atin dhe bëhet mbret. Për shekuj me radhë Zeusi mund armiqtë e tij, zotëron gratë e trashëgon fëmijët e tyre, si dhe vendos për fatet e mbarë botës. Askush nuk mund ta ndalë dot!

Shtëpia Botuese

Pegi

Numri i faqeve

110

Autori

Sabina Colloredo

Komente

Nuk ka ende komente