Një arush me emrin Padington

800 L

A e njhni historinë e Padington? Ejani dhe zbulojeni me këtë libër magjik.

SKU: 9789928349460 Kategoria

Prej më shumë se gjashtëdhjetë vjetësh, historitë e arushit Padington i kanë mrekulluar fëmijët anembanë botës. Tashme, vjen se fundi edhe ne shqip permes perkthimit mjeshtror te Virgjil Muçit.

Komente

Nuk ka ende komente