Hotel Olimpi – Poseidoni

300 L

Nje nga serite me te bukura per femije.

SKU: 9789995628901 Kategoria

Kur deti hapet dhe karroca e Poseidonit sh t nga dallgët e shkumëzuara, i rrethuar nga krijesa përrallore dhe përbindësha detarë, Toka dhe Olimpi lëkunden nga tronditjet. Sepse ai, hyu i oqeaneve dhe i tërmeteve, I pushtetshëm I pamëshirshëm, I furishëm dhe rebel, i frikëson të gjithë. Gratë, për pasionet e tij të dhunshme. Burrat, pritmat e tmerrshme dhe hakmarrjet mizore. Perënditë, për ambicien e çmendur që e torturon, duke e shtyrë drejt sfidës së rrezikshme kundër Zeusit.

Komente

Nuk ka ende komente