Fëmijët më të këqij në botë 3

1,300 L

Edhe një tjetër libër fantastik vjen për ju, lexuesit e vegjël të serisë “Fëmijët më të këqij në botë”, i autorit më të shitur të letërsisë për fëmijë në botë këto momente. I jashtëzakonshëm… Sepse këtu do të gjeni më të këqinjt fare… po fare ama….. Ata do ti njihni përmes ilustrime me ngjyra të të talentuarit Tony Ross

SKU: 9789928286086 Kategoria

JU DOLËM BORXHIT! FËMIJËT MË TË KËQIJ BRENDA…Përgatituni për dhjetë histori sa të tmerrshme, aq edhe komike për fëmijët më të këqij në botë. Lexojini, se ndryshe do ta pësoni! Historitë e reja janë shkruar për t’i frikësuar dhe për t’i kënaqur lexuesit e vegjël: nga Barnabas Mburraveci me një kokë kaq të madhe, sa është gati t’i shpërthejë, te Tendi me shamatat e saj titanike… dhe kush do të kurorëzohet “Bullisti i Vitit”? Kjo përmbledhje me djem të tmerrshëm dhe vajza të mbrapshta vjen te ju nga bestselleri fenomenal numër një, David Walliams, dhe secila histori është ilustruar me ngjyra të lavdishme e të lemerishme nga gjeniu artistik Tony Ross. Sigurohuni që t’i takoni TË GJITHË

Shtëpia Botuese

Botart

Numri i faqeve

288

Autori

David Walliams

Komente

Nuk ka ende komente