Hotel Olimpi – Hera, mbretëreshë e hyjnive dhe grua shembullore… deri në një farë pike

300 L

Një nga seritë më të bukura për fëmijë vjen e përkthyer edhe në shqip. Njihu me botën e mitologjisë greke, fatet dhe jetët e tyre plotë ngjarje dhe të papritura.

SKU: 9789995628918 Kategoria

Trupi si një statujë, sytë misteriozë të jeshilët, flokë të zeza si të një natë pa hënë. Nuk është vetëm e bukur, por edhe trime e krenare. Për Zeusin, mbretin e hyjnive, është dashuria e tij e madhe. Pas një sërë peripecish hyjnesha e re u gjend menjëherë mbretëreshë, e gatshme të udhëheqë Olimpin dhe të përballojë një jetë me beteja të vështira me bashkëshortin e saj.

Shtëpia Botuese

Pegi

Numri i faqeve

105

Autori

Sabina Colloredo

Komente

Nuk ka ende komente