Hotel Olimpi – Afërdita, hyjnesha e dashurisë që vjen e shkon

300 L

Një nga seritë më të bukura për fëmijë vjen e përkthyer edhe në shqip. Njihu me botën e mitologjisë greke, fatet dhe jetët e tyre plotë ngjarje dhe të papritura.

SKU: 9789995628871 Kategoria

Toka është ushqyer nga lufta të pafundme dhe kërcitja e armëve arrin gjer në Olimp. Hera dhe Zeusi, sovranë hyjnorë, nuk kanë dyshim: për ti dhënë fund asaj çmendurie aq të madhe duhet një hyjni e re, e pajisur me një forcë të pamposhtshme dhe me një pushtet absolut mbi zemren e mbi mendjen e njerëzve. Nga shkuma e detit lind atëherë Afërdita, hyjnesha e dashurisë dhe e bukurisë. Askush, qoftë hyjni apo qoftë vdektar, nuk mund ti shpëtoj përqafimit të saj dhe ëmbëlsisë, që paralajmëron fillimin e sundimit të saj të pakundërshtueshëm.

Shtëpia Botuese

Pegi

Numri i faqeve

120

Autori

Sabina Colloredo

Komente

Nuk ka ende komente