Gjashtë shëtitje në pyjet e tregimtarisë

700 L

“Erudit, me vështrim të gjerë dhe humor të thellë… Shembujt letrarë të Eco-s fillojnë nga Dantja te Dumaja, nga Sterne te Spillane. Teksti është emocionues për mendimin, shpesh komik, dhe plot me arsyetime befasuese.” Atlantic Monthly

SKU: 9789994346332 Kategoria

Gjashtë leksione, mbajtur nga Umberto Eco në vitet ’90 në Universitetin e Harvardit. Në këtë libër, Eco-ja ndan me ne Sekretin e Jetës si lexues – dashurinë e tij për Rosela O’Harën, për Silvinë e Nervalit, për Kësulëkuqen, Agata Kristin, Agjentin 007 dhe gjithë të dashurat e tij. Shohim, dëgjojmë dhe ndiejmë Umberto Eco-n, ndërsa na rrëfen se si letërsia përzihet me jetën dhe jeta me letërsinë.

Shtëpia Botuese

Dituria

Numri i faqeve

183

Autori

Umberto Eco

Komente

Nuk ka ende komente