Fuqia

1,300 L

“Sekreti” zbuloi ligjin e tërheqjes. Fuqia më e madhe në univers është fuqia për të pasur çdo gjë që ti do. Një gjë mund të ndryshojë marrëdhëniet tuaja, paranë, shëndetin, kënaqësinë, karrierën dhe jetën. Jeta që ti do lëviz sipas Fuqisë.  Ata që kanë lexuar “Sekreti”, nuk do të mendojnë asnjë sekond më shumë dhe do të lexojnë rrufeshëm edhe “Fuqia”

SKU: 9789994304844 Kategoria

Qëllimi i Rhonda Byrne është: Lumturi për miliona njerëz: Filloi udhëtimin e saj me filmin Sekreti që u pa nga miliona njerëz anembanë planetit. Vijoi me librin Sekreti një bestseller botëror i botuar në mbi 46 gjuhë të huaja. Tani me Fuqia, Rhonda Byrne vazhdon punën e saj të thelluar, duke zbuluar të vetmen forcë madhore në universin tonë: Ti je i destinuar të jetosh një jetë të mrekullueshme. Me këtë libër dëshiroj të të rrëfej mënyrën sesi mund të arrish të kesh një jetë të mrekullueshme. Ka kaq shumë për të mësuar për të dhe gjithçka është vërtet e bukur. Në fakt është përtej së bukurës. Është fenomenale! Jeta është më e thjeshtë nga sa ti e mendon, dhe ndërsa arrin të kuptosh sesi ajo funksionon e gjithashtu Fuqinë që ke brenda vetes, do të mund të përjetosh magjinë e jetës në gjithë plotshmërinë e vet-pikërisht atëherë do të kesh një jetë të mrekullueshme! -nga libri Fuqia

Komente

Nuk ka ende komente