Fillon me ne

1,300 L

I shkruar si nga këndvështrimi i Lilit, ashtu edhe nga ai i Atlasit, libri “Fillon me ne” nis pikërisht aty ku mbyllet “Mbaron me ne”. Ai zbulon shumë më tepër nga e shkuara e Atlasit dhe vazhdon me Lilin që vendos t’i japë një mundësi të dytë dashurisë së saj të parë, me gjithë përpjekjet e ish-burrit xheloz për t’i ndarë ata.

18 stok

SKU: 9789928338471 Kategoria , Tag:

Para “Mbaron me ne”, filloi me Atlas. Colleen Hoover u tregon fansave anën e pelqyer te historisë së Atlasit dhe ndan me ne atë që vjen më pas në këtë vazhdim të shumëpritur të bestsellerit #1 të New York Times “It Ends with Us”, I konsideruar nga USA Today si “i lavdishëm dhe prekës”. Lily dhe ish-bashkëshorti i saj, Ryle, sapo janë vendosur në një ritëm normal të bashkëprindërimit kur ajo papritmas përplaset përsëri me dashurinë e saj të parë, Atlasin. Pas gati dy vitesh të ndarë, ajo gëzohet që për një herë, koha është në anën e tyre dhe menjëherë thotë Po kur Atlasi e kërkoi për një takim. Por pasioni i saj pengohet shpejt nga fakti se, megjithëse ata nuk janë më të martuar, Ryle është ende pjesë e jetës së saj – dhe Atlas Corrigan është i vetmi burrë që ai do ta urrejë që të jetë në jetën e ish-bashkëshortes dhe vajzës së tij.

Komente

Nuk ka ende komente