Gruaja e Tonit

1,400 L

Një sinfoni epike e mrekullueshme e jetës, e një familje tradicionale italiane në rrjedhën e ndryshimeve dhe ritmeve të shpejta të ëndërrs amerikane… Tigriani e mbush këtë roman me endje muzikale dhe me një dashuri që zgjat gjithë jetën… Kujtime, humor, dashuri, dështime, si dhe një pikë kthese e emocioneve të fuqishme.”

SKU: 9789928062499 Kategoria

Kjo sagë magjepsëse e shkrimtares së mirënjohur Adriana Trigiana, vendoset në fillimin e viteve ’40 dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore, në kohën e lulëzmit të grupeve muzikore. Shkrimtarja rrëfen historinëe dy të rinjëve të talentuar që vijnë nga shtresa punëtore, por me dëshirën e zjarrtë për të çarë në rrugën e muzikës dhe për t’u bërë të famshëm. Kiki dhe Saverino arrijnë që të bashkohen me grupet legjendare të Glen Millert, Tom Dorsit dhe Ben Gudmanit. Karriera e tyre arrin kulmin në të kënduarin live, nëpër klube por edhe në radio dhe televizione. Kur fama e tyre ka arritur kulmin, ata duhet të bëj

Shtëpia Botuese

Ombra GVG

Numri i faqeve

430

Autori

Adriana Trigiani

Komente

Nuk ka ende komente