Ana Eliot

1,400 L

Libri “Ana Eliot”, një klasik i pakohë, kremton qëndrueshmërinë në dashuri, në një kohë trazirash e ndryshimesh. Shkruar në kohën kur luftërave të Napoleonit po u vinte fundi, ky roman tregon qartazi se si një grua mund të shohë drejt së ardhmes duke i qëndruar besnike së shkuarës.

SKU: 9789928338402 , Tag:

Në të ri e kishin detyruar të tregohej e matur, kur u rrit mësoi të dashuronte me pasion dhe tërë kjo ishte rrjedhojë logjike e një fillimi jo të natyrshëm. Ana Elioti duket se ka hequr dorë së luftuari për lumturinë dhe i është dorëzuar botës së kujtimeve të gjalla. Para më shumë se shtatë vjetësh, ajo prishi fejesën me një kapiten anijeje pa pasuri e katandi dhe pa prejardhje të fisme. Vite më pas kapiten Uentuorthi rikthehet dhe ajo nis të besojë në një mundësi të dytë.

Komente

Nuk ka ende komente