Në kufijtë e mallit dhe brengës

1,250 L

Në Nju Jork, larg familjeve të tyre, Liati dhe Hilmiu, ajo studente dhe ai artist, përjetojnë një histori ”të ndaluar” dashurie.

SKU: 9789928085832 Kategoria

Shkrimtarja e njohur izraelite Dorit Rabynian vjen për herë të parë në shqip me romanin “Në kufijtë e mallit dhe brengës”, përkthyer nga Zana Harxhi Baroni. Një libër i vlerësuar me disa çmime! I përkthyer në tetëmbëdhjetë gjuhë! U ndalua përkohësisht në Izrael – Në Nju Jork, larg familjeve të tyre, Liati dhe Hilmiu, ajo studente dhe ai artist, përjetojnë një histori ”të ndaluar” dashurie.

Shtëpia Botuese

Mediaprint

Numri i faqeve

298

Autori

Dorit Rabinyan

Komente

Nuk ka ende komente