Çfarë pëlqen kotelja?

700 L

Vështroni faqe më faqe për të gjetur kotelen.

4 stok

SKU: 9789928287946 Kategoria Tag:

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? U pëlqen të fluturojnë, të hidhen apo të kacavirren? U pëlqen të pinë limonadë, çokollatë të nxehtë apo ujë? U pëlqen televizori, të vishen apo të ndjekin, të hidhen e të kapin? U pëlqen t’i qëllojnë, t’i përqafojnë apo t’i ledhatojnë…. Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen koteleve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta.

Komente

Nuk ka ende komente