Arritja maksimale

1,300 L

Do të mësoni ide, koncepte dhe metoda të përdorura kudo nga njerëz shumë të suksesshëm në çdo fushë. Do të mësoni si të çlironi potencialin tuaj individual drejt madhështisë personale. Do të bëheni menjëherë më pozitiv, bindës dhe i përqendruar fuqishëm në çdo gjë që bëni. 

SKU: 9789951814003 Kategoria

A jeni duke kërkuar një libër me fuqinë që të ndezi jetën tuaj? Mos kërko më! Arritja Maksimale e Brian Tracy-t, është një thirrje zgjimi për mrekullitë brenda nesh. Ai është drejt aty ku duhet e drejt e në zemër. -Harvey Mackay Brian Tracy është një nga udhëheqësit botëror të suksesit dhe arritjes personale, duke këshilluar çdo vit më shumë se 100 mijë individë në seminare publike dhe private. Në librin Arritja Maksimale ai na jep një sistem të provuar të fuqishëm – bazuar në 25 vite hulumtimi dhe praktikimi – që mund të zbatohen menjëherë për të arritur rezultate më të mira në çdo fushë të jetës. Do të mësoni ide, koncepte dhe metoda të përdorura kudo nga njerëz shumë të suksesshëm në çdo fushë. Do të mësoni si të çlironi potencialin tuaj individual drejt madhështisë personale. Do të bëheni menjëherë më pozitiv, bindës dhe i përqendruar fuqishëm në çdo gjë që bëni. Nga më shumë se një milion të diplomuar në seminaret ku është bazuar ky libër, janë shumë që kanë rritur pamasë të ardhurat e tyre dhe kanë përmirësuar jetën e tyre në çdo aspekt. Modeli hap pas hapi për sukses dhe arritje i paraqitur në këto faqe, përfshin parime të provuara nga psikologjia, feja, filozofia, biznesi, ekonomitë, politikat, historia dhe metafizika. Këto ide janë kombinuar në seri hapash të shpejtë e informues që do t’ju udhëheqin drejt suksesit më të madh të mundshëm që keni imagjinuar ndonjëherë – ata mund t’ju rrisin vetë-vlerësimin, t’ju përmirësojnë arritjen personale dhe t’ju japin kontroll të plotë çdo aspekti të jetës tuaj personale dhe profesionale.

Komente

Nuk ka ende komente