Aleksandri 1

1,100 L

Manfredi na ka dhënë detaje dhe emocione të shumta me “Birin e ëndrrës”.

SKU: 9789928061881 Kategoria

Falë profesionit të tij si historian dhe arkeolog njëkohësisht, dhe pasi e ka studiuar figurën e tij deri në imtësitë më të vogla, ka lënë pas krahëve çdo legjendë a informacion të gabuar, duke na e rrëfyer me vërtetësi jetën e gjallë dhe të famshme të Aleksandrit të Madh, që nga fëmijëria.

Komente

Nuk ka ende komente