Kohet e artit vol.2

2,500 L

Njihni gjithçka rreth artit

SKU: 9789994398263 Kategoria

I konceptuar fi llimisht si një vepër në shërbim të shkollave të artit dhe të fakulteteve të kulturës dhe të arkitekturës, libri në tre vëllime “Kohët e artit” është fryt i një kujdesi të veçantë që synon të harmonizojë sintezën me qartësinë, duke plotësuar kështu kërkesat e publikut mjaft të gjerë të cilit i drejtohet. “Kohët e Artit” ka meritën se arrin të përcjellë me efektshmëri rrjetën e dendur të marrëdhënieve që lidhin çdo vepër me kohën e saj historike dhe me kontekstin shoqëror dhe kulturor.

Komente

Nuk ka ende komente