Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin

700 L

Ky është një nga librat e parë më të suksesshëm të Dale Carnegie. Nëse do të marrësh mësimet brilante të këtij mjeshtri, ky është guri themelor prej nga ku mund të shkosh shumë larg, në rrugën në të cilën ndoqën edhe nxënësit e tij të shquar si Napoleon Hill, Warren Buffett, etj…

SKU: 9789951721738 Kategoria

Ky është libri i parë nga ‘Seria e suksesit’ nga Dale Carnegie me bashkëpunëtorë: 1. SI TË MPOSHTËSH SHQETËSIMET DHE STRESIN. 2. SI TË BËHESH UDHËHEQËS I ZOTI. 3. ARTI I ORATORISË. 4. SI TË FITOSH MIQ DHE PUSHTET DHE SI TË KESH MARRËDHËNIE TË SUKSESSHME. 5. ZGJIDHJA E MOSMARRËVESHJEVE. Një nga njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett, i admironte kaq shumë mendësinë dhe mësimet e Dale Carnegie-t, saqë me të drejtë shprehej: “Në zyrën time nuk do ta shihni të varur diplomën nga Universiteti i Nebraska-s. Nuk do ta shihni të varur as diplomën nga Universiteti i Columbia-s. Në zyrën time do ta shihni të varur certifikatën e diplomimit ‘Dale Carnegie’ të cilën e mbaj me shumë krenari.”

Komente

Nuk ka ende komente