Si të bëhesh mbret

700 L

Trimëri, guxim dhe shumë dashuri për te tjerët, ja se ç’duhet! Nga autori i librit “Letra e koduar” vjen një libër i ri që do t’i mbushë fëmijët me gëzim.

SKU: 9789928366054 Kategoria

Trimëri, guxim dhe shumë dashuri për te tjerët, ja se ç’duhet! Nga autori i librit “Letra e koduar” vjen një libër i ri që do t’i mbushë fëmijët me gëzim. Ky libër flet për një djalë i cili dëshiron që të bëhet mbret në vendin e tij, Katoren. Atij i duhet të kalojë disa prova të vështira. Do t’i kalojë dot vallë? Dhe a mund te bëhen “mbret” të gjithë? Është një libër për fëmijë 9-vjecarë.

Shtëpia Botuese

Dituria

Numri i faqeve

167

Autori

Jan Terlouw

Komente

Nuk ka ende komente