Hotel Olimpi – Athinaja, aventuara, beteja dhe shumë medalje

300 L

Një nga seritë më të bukura për fëmijë vjen e përkthyer edhe në shqip. Njihu me botën e mitologjisë greke, fatet dhe jetët e tyre plotë ngjarje dhe të papritura.

SKU: 9789995628895 Kategoria

Ka dy fytyra, e pamposhtmja Athina. Njëra është ajo kryelarta dhe e akullta e hyjneshës virgjëreshë e luftëtare, e dhënë plotësisht pas zgjuarsisë dhe guximit, pas mjera betejave të zhvilluara e të fituara, pas epërsisë së pakundërshtueshëm mbi njerëz e hyjni. Tjetra ajo e mbajtura fshehur, është fytyra e trishtuar dhe e ftohte e një hyjneshe e dënuar nga vetë kryelartësia e saj për të qënë vetëm, duke hequr dorë nga lumturia dhe nga dashuria. Një heqje dorë deri madje tepër mizore, edhe per një luftëtare të pamëshirshme si palade Athinaja.

Shtëpia Botuese

Pegi

Numri i faqeve

124

Autori

Sabina Colloredo

Komente

Nuk ka ende komente