Sekreti i madh i jetës

700 L

Nga ky libër do të mësoni si të përdorni me vetëdije LIGJIN E TËRHEQJES.

SKU: 9789951660242 Kategoria

Ligji i tërheqjes është ligji i energjisë dhe është një ligj universal. Universi ka rendin e vet. Ky rend përcaktohet nga ligjet universale. Ligjet universale janë të njëjtë për të gjithë, në çdo vend dhe në çdo kohë. Ato nuk ndryshohen dhe as nuk mund të manipulohen; njëlloj siç nuk mund
ta ndryshojmë ligjin e gravitetit sipas interesit tonë. Ligjet universale nuk
gabojnë kurrë. Për sa kohë që jetojmë në përputhshmëri më to, jeta jonë
kthehet në parajsë.

Komente

Nuk ka ende komente