Përralla fantastike

900 L

Përralla nga më të ndryshmet për vogëlushët tuaj.

SKU: 9789928240279 Kategoria

Në këtë libër, me 12 përralla, do të njiheni me rrëfenjat më të këndshme që janë përcjellë gojë mbas goje e që prindërit e gjyshërit ua kanë kallëzuar vogëlushëve strukur në një qoshk pranë ndonjë zjarri bubulak, kur gjumi zinte e u ulej mbi qepalla dhe kur realiteti fashitej e imagjinata merrte krahë.

Komente

Nuk ka ende komente