365 rrëfenja para gjumit, libri i dytë

1,800 L

Mbërriti ora për të endërruar! Me këto 365 rrëfenja para gjumit do të njihni të gjitha kafshët, të cilat do të bëhen miqtë tuaj më të ngushtë: njihuni me aventurat e tyre plot emocion dhe përgatituni për të ndërmarrë një udhëtim në botën e ëndrrave. Në çdo faqe që do të shfletoni, në çdo stinë që do të shkoni, miqtë tuaj të dashur gjithmonë do ti takoni. Lexim dhe ëndrra të këndshme!

SKU: 9789995641498 Kategoria

Çdo natë, para gjumit, le të lexojmë së bashku një nga përrallat më të bukura të librit. Këto përralla do ju shoqërojnë çdo ditë të vitit, duke nxitur imagjinatën dhe aftësitë kreative të fëmijës suaj. Në 365 rrëfenja do të njiheni me historitë e kafshëve si elefanti, derrkuci i vogël, miushi i pafat. Do të ndjekim aventurat e bletës përtace, si do ia dali ajo të shndërrohet në një bletë punëtore? Po harabeli Pio- pio, a do arrijë të ngopet?

Komente

Nuk ka ende komente