50 Përrallat më të bukura

1,500 L

Përmbledhje përrallash nga Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Sharl Përro.

SKU: 9789928240699 Kategoria

Ky libër është menduar e është përgatitur enkas për ata fëmijë që adhurojnë princat e princeshat, zanat dhe magjistarët. Duke lexuar këtë libër, fantazia e fëmijëve do të marrë krahë dhe ata do të ëndërrojnë një botë të magjishme e plot shkëlqim

Komente

Nuk ka ende komente