Përralla klasike

1,000 L

Në këtë përmbledhje do të lexoni me ëndje 75 përrallat më të bukura klasike.

SKU: 9789928287052 Kategoria

 Këtu do të gjeni nga ato përralla që i njihni mirë, që i keni dëgjuar, i keni lexuar ose i keni parë në televizor. Por shumicën prej tyre nuk i keni hasur ndonjëherë dhe do ta shihni që janë mjaft të këndshme e interesante. Nuk duhet humbur rasti pa i lexuar e pa i njohur të gjitha përrallat klasike. Në fund të secilës është shkruar mesazhi i përrallës, që u mbetet në mendje e ka vlerë jo vetëm për të vegjlit, por edhe për të mëdhenjtë.

Komente

Nuk ka ende komente