Në kërkim të Dodosë

400 L

Një histori fantastike miqësie dhe aventure të paharueshme.

SKU: 9789928287519 Kategoria

“NË KËRKIM TË DODOSË SË MADH: Tomi dhe Peni, dy miq të pandarë, një ditë të bukur nisen për pushime në detet e Jugut, ku përjetojnë aventura të pazakonta…”

Komente

Nuk ka ende komente