Nuk perfundon kështu

1,200 L

“Një përrallë e shkruar bukur për dashurinë dhe zgjedhjet e papritura që jemi të detyruar të bëjmë. Plot me përshkrime të pasura dhe personazhe shpirtërore, historia origjinale e Weinstein-it do t’ju bëjë të ktheni faqet shpejt e shpejt.”

SKU: 9789928361202 Kategoria

“Prekëse dhe ndjellëse, Weinstein-i ka krijuar një histori që të tërheq dhe nuk të lë të largohesh pa e lexuar. Mbani një shami afër, sidomos për përfundimin zemërthyes, por edhe të këndshëm. Një lexim mahnitës dhe emocionues.”- Karma Brown, autore “A mund ta ndryshojë një takim i rastësishëm jetën tuaj? Për Sharlotë Majërsin, e papritura do të sfidojë pikëpamjet e saj për dashurinë dhe familjen dhe do të vërë në dyshim aftësinë e saj për të falur mëkatet e së kaluarës. Elegant dhe bashkëkohor, “Nuk përfundon kështu” thur një kompleksitet prekës të tri jetëve të lidhura së bashku nga përkushtimi dhe pasioni i fshehtë dhe do t’i lërë lexuesit të hamendësojnë deri në përfundimin e kënaqshëm.”- Christine Nolfi, autore

Komente

Nuk ka ende komente