Muaj mjalti nga halli

1,300 L

Për dy armiq të betuar, gjithçka mund të ndodhë gjatë udhëtimit të tyre të ëndrrave në Havai…

SKU: 9789928086068 Kategoria

Oliva gjithnjë ka qenë e pafat. Ndërsa motra e saj binjake Ami është me siguri personi më fatbardhë në botë. Ajo po bëhet gati të martohet me burrin e ëndrrave të saj, ndërsa Olivës i duhet të sillet mirë me armikun e saj numër një: Etanin, shoqëruesin e dhëndrit. Si duket, fati i Olivës po ndryshon… Kur të gjithë dasmorët, me përjashtim të Olivës dhe Etanit, helmohen nga ushqimi, ata të dy i pret një muaj mjalti në Havai me të gjitha shpenzimet e paguara. Oliva dhe Etani edhe pse e urrejnë njëri-tjetrin, nisen drejt parajsës. Por kur Oliva takon atje shefin e ardhshëm, gënjeshtra e vogël e pafajshme që thotë i del jashtë kontrollit. Të detyruar të luajnë rolin e të sapomartuarve, ajo dhe Etani e gjejnë veten më pranë njëri-tjetrit se sa e kishin menduar. Shumë shpejt, Oliva kupton se ndoshta nuk e ka aspak problem të luajë atë rol. Në fakt, ajo nis të ndjehet disi… me fat.

Komente

Nuk ka ende komente