Novela 2 Stefan Cvajg

1,300 L

Në kë libër do të gjeni novelat më të njohura nga Stefan Çvajg

10 stok

SKU: 9992743689 Kategoria Tag:

Në këtë vëllim përfshihen novelat: “E fshehta përvëluese”, “Dashuria e guvernantes dhe dy vogëlushët”, “Pështjellim ndjenjash”, “Vrapuesi i Amokut”, “Nata fantastike”, “Antoni”, “Marshimi”, “Ylli sipër pyllit”, “Anvers” dhe “Dashuria e Erikës”.

Komente

Nuk ka ende komente