Alfabeti Zanor: Mëso me mua

1,500 L

Ky është një libër që flet. Po si? Po të shtypni një buton, do të dëgjoni një shkronjë dhe një fjalë që fillon me shkronjën që dëgjuat.

SKU: 9789928349262 Kategoria

Çdo shkronjë e alfabetit të shqipes është e shoqëruar me një buton dhe me një figurë për ilustrim. Në krah të çdo figure janë shkronjat e mëdha e të vogla të shtypit që mund t’i përvijoni me gisht për t’i mësuar më mirë. Në krye gjendet një buton i madh. Po ta shtypni, do të dëgjoni alfabetin e plotë. Të gjitha këto mënyra ju ndihmojnë të mësoni shkronjat dhe të lexoni e të shqiptoni si duhet fjalët e para, duke e kthyer mësimin në një lojë argëtuese.

Komente

Nuk ka ende komente