Libri im i parë i futbollit

600 L

Ky libër është një udhërrëfyes i mrekullueshëm i këtij sporti kaq të dashur e popullor, me fotografi që ilustrojnë çdo aspekt të tijin.

SKU: 9789928177346 Kategoria

Në të do të gjeni udhëzime që do t’ju përmirësojnë si futbollist, do të mësoni rregullat themelore të mbrojtjes dhe të mjeshtërisë në sulm, deri te lëvizjet teknike, mënyrat se si të gjuash një penallti pa gabuar dhe shumë taktika të lojës. Veç këtyre, do të njiheni me lojtarët e mëdhenj të të gjitha kohërave, me skuadrat e famshme dhe me turnetë e paharrueshëm të futbollit.

Komente

Nuk ka ende komente