Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen

400 L

Mësojmë rregullat e mirësjelljes në mënyrë argëtuese.

SKU: 9789928240446 Kategoria

Kuqaloshja është një pulë zemërmirë, por që nuk i pushon goja. Ajo flet me zë shumë të lartë, nuk i dëgjon kurrë të tjerët dhe i vë në siklet miqtë e saj duke treguar të fshehtat e tyre. Prandaj, kalë Doriu vendos ta mësojë atë të dëgjojë më me kujdes të tjerët, gjatë një shëtitjeje që do të jetë vërtet argëtuese.

Komente

Nuk ka ende komente