Një rrëfim lëndues

900 L

“Aq sa të bën për të qeshur, po aq edhe ta copëton zemrën.” Charlie Brooker “Një libër i mrekullueshëm, me humor therës dhe të thëna pa dorashka.”

SKU: 9789928219961 , Tag:

97 orë pune në javë. Të duhet të marrësh vendime për jetë a vdekje, shpesh edhe përballë një cunami të vërtetë të lëngjeve të trupit. Dhe ta mendosh se ai roja i parkingut të spitalit paguhet shumë më mirë se ty. Mirë se erdhët në jetën e një mjeku të ri. I shkruar në sekret të plotë në fund të ditëve të lodhr,hme, netëve pa gjumë dhe fundjavave të zëna po përsëri në punë, ditarët e Adam Kay-t na japin një përshkrim pa censurë të jetës dhe punës në vijën e parë të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar. Do të qeshni, do të tmerroheni, do të lëndoheni — këtu është gjithçka që do të donit të dinit — por ka edhe plot gjëra të tjera nga ato që do t’i lexoni duke kthyer kokën pakëz mënjanë — këtu flitet për jetën brenda dhe jashtë pavijonit të spitalit.

Komente

Nuk ka ende komente