Një martesë amerikane

1,000 L

Kjo histori dashurie është një vështrim tejet i thellë në zemrat dhe në mendjet e tre njerëzve, të cilët në të njëjtën kohë janë të detyruar të veprojnë përtej mundësive të tyre. “Një martesë amerikane” është një kryevepër e rrëfimit, një vështrim intim i thellë në shpirtrat e njerëzve që duhet të përballojnë të kaluarën, duke ecur përpara, me shpresë e dhembje, drejt së ardhmes.

SKU: 9789928263018 Kategoria

Roji dhe Çelestja janë mishërimi i Ëndrrës Amerikane. Ai është një nëpunës i ri, kurse ajo artiste në prag të një karriere emocionuese. Por, ndërsa ata i merr me vete rutina e jetës, papritmas vendosen në rrethana që as nuk mund t’i kishin imagjinuar… Roji arrestohet për një krim, që Çelestja e di më së miri se ai nuk ka kryer dhe ajo e sheh veten të humbur duke gjetur ngushëllim te Andrea, miku i saj i fëmijërisë. Por Roji papritmas është liruar dhe kthehet në shtëpi gati për të rifilluar jetën e tyre së bashku.

Komente

Nuk ka ende komente