Mendimi pozitiv

900 L

Nëse arrin të mprehësh fuqinë e mendimit pozitiv, ti do të kesh më shumë lumturi, shëndet, zhdërvjelltësi, sukses dhe pamje më të mirë. 

SKU: 9789951642309 Kategoria

Të mendosh në mënyrë të zgjuar. Nëse arrin të mprehësh fuqinë e mendimit pozitiv, ti do të kesh më shumë lumturi, shëndet, zhdërvjelltësi, sukses dhe pamje më të mirë. Epo mirë, kjo e fundit mundë të jetë disi e eksagjëruar, mirëpo është e vërtetë që mendimi pozitiv të bën të kesh jetën nën kontroll. Ky libër nuk është predikim për optimizmin, por një paketë teknikash praktike që të ndihmojnë të zhvillosh zakone të të menduarit të shëndetshëm. Me këto teknika ti mund ta shohësh të ardhmen me besimin se ajo do të të sjellë gjëra të mrekullueshme. Rezultate briliante. Zhvillimi i shkathtësive për të menduar pozitivisht dhe për të shmanur kurthet e mendimit negative që të pengojnë në jetë. Krijimi i një mendësie të shëndosh për tu përballur çdo aspekt të jetës,nga më I gëzueshmi , tek më i dhimbshmi. Ulja e sresit dhe rritja e aftësive të tua për të arritur atë që ti dëshiron.

Komente

Nuk ka ende komente