Me kë flet o njeri?

1,200 L

Ne kete liber autori sjell refleksione nga jeta e perditshme e secilit prej nesh, per menyren sesi nderveprojme dhe per boten e brendshme shpirterore…

SKU: 9789928063649 Kategoria

“Çdo dite duhet ngacmuar sado pak, një tel shpirti. Një film ku ti hyn brenda e bëhesh pjesë, një tabllo që të mbërthen, një libër-Libër, pak muzikë shpirti… pakéz art… Art… Po a gjen dot gjithmonë, me të vërtetë Art.., atë që do ai… shpirti Sepse, bëhet gjithnjë e më i rralle, më i vështirë për tu gjetur… Ka kaq shume surogato përreth..Shpirti, aty ku është i gjallë, ngjason edhe me pianon. Po e le gjatë pa ngacmuar, prekur, luajtur sado pak me të, ç’akordohet, humbet ndjeshmërinë nga mospëdorimi, heshtja, monotonia, banaliteti i të përditshmes…”

Komente

Nuk ka ende komente