Princeshat vezulluese

300 L

“Faqja, në të cilën është vizatuar princesha, është dyshe. Hape me kujdes në cep dhe shkëput një nga format e shenjuara me një yll të vogël. 

SKU: 9789928287397 Kategoria

Në faqen ngjitëse, në vendin ku shkëpute formën, vendos një nga fletët e ndritshme, në mënyrë që ana e ndritshme e saj të jetë lart. Pastaj shtype fletën me gishta dhe hiqe. Forma që zgjodhe, bëhet metalike dhe princesha jote nis të xixëllojë.”

Komente

Nuk ka ende komente